Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pevecovi im duguju tri plaće od oko 6.500 kuna

Ogorčeni radnici nastavljaju štrajk u Pevecu

pevec
Damir Špehar/Pixsell
28.11.2009.
u 10:40

Radnici jedino rješenje vide u pokretanju stečaja, ili proglašavanju viška zaposlenika uz pripadajuće otpremnine. Od vlasnika traže da im objasne daljnju sudbinu tvrtke.

BJELOVAR - Lanac prosvjeda u Pevecovim tvrtkama nastaljen je današnjom obustavom rada 50-ak trgovaca u bjelovarskom prodajnom centru.

Ogorčeni upornim odbijanjem Višnje i Zdravka Peveca da im licem u lice objasne daljnju sudbinu, krenuli su u štrajk, no ovoga puta bez poziva poslodavaca. Po riječima sindikalnog povjerenika Saše Davinića, Pevecovi im duguju tri plaće od oko 6.500 kuna.

Radnici jedino rješenje vide u pokretanju stečaja, ili proglašavanju viška zaposlenika uz pripadajuće otpremnine. Inače, samo u prodajnim centrima u Zagrebu i Bjelovaru, dug prema radnicima dosegao je alarmantnih 20 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar sebastian
sebastian
16:02 28.11.2009.

Mogu samo reci budale, vec u prijasnom clanku sam rekao da ce kurac dobiti !!!! I sad budale jos uvijek cekaju i neznaju sta da naprave, ali sta cete da imaju nesto u glavi nebi tako dugo cekali, a radi se samo o 6500 kuna, to je samo za benzin mjesecno, a gdje je placa ????

PI
Pita
11:44 28.11.2009.

Tako to ide kada pocnes trcati prije no sto naucis hodati ....I kad izgubis politicku potporu....zato jer nisi vise u stanju placati....

SL
sljakeri
16:18 29.11.2009.

štiti vlast i peveca jer da ga ne štiti već bi bio iza rešetki sve što je radio i radi radi u suglasnosti sa vladom.Blago nama sa ovakvom državom ja ne platim jedan mjesec struju pa mi ju isključe on ništa ne plaća godinama pa nikom ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije