Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebne ponude

Obilježavanje "Dana mojeg poslovanja" u Zagrebu

Dan mojeg poslovanja
Foto: Promo
1/2
09.10.2017.
u 10:07

Iskoristite posebne ponude i popuste koje su pripremili mali i srednji poduzetnici

U utorak 10. listopada obilježava se drugi međunarodni dan malih i srednjih poduzetnika "Dan mojeg poslovanja" kojem su se pridružili mali i srednji poduzetnici iz cijele Hrvatske te su za građane pripremili posebne ponude.

Povodom "Dana mojeg poslovanja" kineski restoran Asia pripremio je poseban meni za dvije osobe za samo 219 kuna. Taco´s & Burger Barr u utorak će sve burgere posluživati po 10 % sniženoj cijeni, dok će u Pizzeriji Dommsday sve pizze biti u pola cijene. Sve ponude koje su u vašem gradu poduzetnici pripremili za "Dan mojeg poslovanja" možete pregledati na platformi dan-mojeg-poslovanja.hr i otkriti onu kojom ćete podržati njihovo poslovanje.

Na dan kada METRO Cash & Carry slavi doprinos malih i srednjih poduzetnika, građani diljem Hrvatske moći će birati između niza posebnih ponuda kako bi podržali vlasnika svog omiljenog kafića ili pak otkrili novi najdraži restoran u svom susjedstvu.

METRO je svim poduzetnicima koji se pridruže "Danu mojeg poslovanja“ osigurao digitalnu platformu za promociju te marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost malih i srednjih poduzetnika u društvu, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju.

"Dan mojeg poslovanja" METRO obilježava s poduzetnicima i građanima u 25 zemalja - od Hrvatske i Njemačke, pa sve do Indije i Japana - s ciljem promicanja i poticanja neovisnog poduzetništva. U prvom međunarodnom danu poduzetnika sudjelovalo je više od 20.000 malih i srednjih poduzetnika iz 25 zemalja u kojima METRO Cash & Carry posluje, među kojima je bilo i više od 550 poduzetnika iz Hrvatske.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije