Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prezentacija poslovanja

Novi web RALU logistike, s mnoštvom novih sadržaja

RALU logistika
Foto: RALU logistika
1/2
01.04.2014.
u 12:31

Logistička tvrtka, vodeća nezavisna regionalna logistička kompanija u segmentu hladnog lanca, predstavila novi službeni web, na kojem se vidi obilje informacija o poslovanju i uslugama RALU logistike, a sastavio ga je tim stručnjaka iz kompanije

Logistička tvrtka RALU logistika ima novu internetsku stranicu, s puno novih sadržaja i informacija.

Na www.ralulogistics.com tako se mogu, navodi se u priopćenju RALU logistike, naći svi glavni podaci o poslovanju kompanije, od ključnih aktivnosti do detaljnih obrazaca za podnošenje ponude, a daje se i mogućnost praćenja robe u transportu.

- Pokretanje nove web stranice događa se u trenutku kad krećemo s intenzivnim logističkim aktivnostima, pa će nova web stranica podržati naše aktivnosti u tome, ali i u svim ostalim segmentima. Putem web stranice vjerno prenosimo našu namjeru klijentima pružiti jedinstvenu i vrhunsku uslugu, odnosno da će posao koji nam je povjeren biti obavljen uz poštivanje najviših standarda - objasnio je predsjednik uprave RALU logistike Zvonimir Šćurec.

Foto: RALU logistika

Novu stranicu osmislio je stručni tim iz različitih odjela kompanije.

RALU logistika je vodeća nezavisna regionalna logistička kompanija u segmentu hladnog lanca koja na jednom mjestu pruža logističko rješenje – od preuzimanja robe do isporuke na prodajno mjesto. RALU Grupa ima tvrtke u tri zemlje (Hrvatska, Srbija, Mađarska) i više od 300 zaposlenih, a s više od 170 najmodernijih vozila u mogućnosti je pružiti usluge transporta na cijelom području Europe i Rusije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije