Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mesićev posjet Havani

Munja, Montmontaža, DOK-ING 
i BUP ugovaraju poslove na Kubi

Munja
Boris Ščitar
17.09.2009.
u 01:02

Kubanci su zainteresirani za tvrtke poput Montmontaže koja može sudjelovati u izgradnji kapitalnih državnih projekata, a doznajemo da su predstavnici te tvrtke već poslovno angažirani na Kubi.

Sudeći po zainteresiranosti kubanske strane za poslovnu suradnju s Hrvatskom, što se potvrdilo već prvog dana službenog boravka predstavnika hrvatskih tvrtki u Havani, kamo su doputovali početkom tjedna, moglo bi biti pozitivnih rezultata.

Vodstva tvrtki Munja, Montmontaža, DOK-ING, BUP, predvođena Dunjom Konjevod, zamjenicom predsjednika HGK, uoči dolaska predsjednika Mesića, koji je stigao sinoć, održala su brojne sastanke u Trgovačkoj komori Kube i ministarstvu financija.

Kubanci su zainteresirani za tvrtke poput Montmontaže koja može sudjelovati u izgradnji kapitalnih državnih projekata, a doznajemo da su predstavnici te tvrtke već poslovno angažirani na Kubi.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar sebastian
sebastian
07:37 17.09.2009.

Dali se Mesic dogovorio kako taj posao Kuba misli placati,mozda u cigarama...

OB
-obrisani-
08:10 17.09.2009.

Da pukneš od smijeha, što drugo,kakve koristi običan čovjek u Hrvatskoj ima od privatnih tvrtki koji imaju poslove na Kubi i što reče sebastian čime će plaćati poslove. Neka mi netko kaže kakve je koristi naša država imala od ijednog Mesićevog posjeta bilo kojoj egzotičnoj zemlji.......

DO
doktorica
08:40 17.09.2009.

Bolje išta nego ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije