Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Red kneza Branimira s ogrlicom

Mesić odlikovao direktoricu Amwaya Europa za korporativna pitanja

candan
14.01.2010.
u 12:13

Corbacioglu je primila odlikovanje za izniman doprinos u unapređivanju odnosa između Hrvatske i Turske na gospodarskom planu i njihova proširenja na kulturna i akademska područja.

Candan Corbacioglu, direktorici Amwaya Europa za korporativna pitanja te ujedno počasnoj konzulici RH u Izmiru, predsjednik Stjepan Mesić jučer je uručio odlikovanje "Red kneza Branimira s ogrlicom". Corbacioglu je primila ovo odlikovanje za izniman doprinos u unapređivanju odnosa između Hrvatske i Turske na gospodarskom planu i njihova proširenja na kulturna i akademska područja.

- Od mog prvog dolaska u Hrvatsku osjećam istinsku povezanost s Hrvatskom te iznimno cijenim njezinu kulturu, običaje i povijest te se smatram njezinim velikim prijateljem. Priznanje koje mi je dodijelio predsjednik Republike Hrvatske ispunjava me ponosom te predstavlja veliki poticaj da i dalje nastavim raditi na aktivnom povezivanju naših zemalja" – izjavila je Candan Corbacioglu.

Corbacioglu, podrijetlom iz Turske, zaposlena je u Amwayu već 15 godina, od čega 10 godina na funkciji direktorice za korporativna pitanja za Europu. U Hrvatskoj radi od 2001., od kada je otvorena podružnica Amwaya, jedne od vodećih tvrtki u globalnoj industriji direktne prodaje.

Od 2003. članica je tursko-hrvatskog poslovnog vijeća, čiji je glavni cilj izgradnja čvršće poslovne veze između tih dviju zemalja te aktivno radi na promicanju hrvatskih poslovnih interesa u Turskoj. Corbacioglu je i aktivna članica Hrvatske udruge direktne prodaje.

Komentara 2

EU
EUfan
23:10 14.01.2010.

Koje gospodarstvo propagira Amway. To je jedna od najvećih kompanija koja prodaje muda pod bubrege. Njihovi proizvodi su 10 puta skuplji samo da bi se mogla širiti organizacija. Njihovi članovi su kao neka sekta. Mesićevi savjetnici su idioti.

CR
crodal
13:55 22.01.2010.

Dali taj idiot uopce zna cime se Amway bavi.Hoce li i on poceti prodavati sapune, sampone,deterdente svojim prijateljima, kao sto je dosad prodavao maglu Hrvatima ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije