Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaganja

Mercator povećava kvadrate u RH, nova investicija teška 2,8 mil. kn

bagic
Arhiva Vl-a
17.02.2011.
u 15:14

Mercator-H samo u prvom kvartalu ove godine u Hrvatskoj planira ulaganja u vrijednosti većoj od dva milijuna eura

Mercator-H nastavlja s planiranim ulaganjima u razvoj maloprodajne mreže, koja su samo u prvom kvartalu planirana u iznosu većem od dva milijuna eura. Danas je u zagrebačkoj Dubravi otvorena 133. trgovina u Hrvatskoj, prodajne površine oko 400 m2, u koju je uloženo oko 2,8 milijuna kuna.

Novi supermarket koji zapošljava 14 radnika, šesti je po redu otvoren u Zagrebu, a svečano ga je otvorio Tomislav Bagić, direktor maloprodaje društva Mercator-H, koji je tom prilikom donirao i opremu za kuhinju Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava, a riječ je o malim kuhinjskim aparatima, prehrambenim proizvodima te drugim potrepštinama za štićenike i djelatnike.

Rat maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj nastavlja se tako, i to ne samo prodajnim kvadratima, nego i akcijama. Iz Mercatora-H najavili su, naime, kako su, među ostalim, umirovljenicima četvrtkom osigurali 10% popusta na svaku kupovinu, neovisno o visini računa.

U Mercatoru kažu da je u fazi dovršetka i hipermarket u sklopu Avenue Malla u Osijeku, površine oko 1800 četvornih metara. Njegovo otvaranje planirano je idućeg mjeseca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije