Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija konzuma

'Ludi petak' već ovaj tjedan, popusti rastu do kraja dana

Konzum trgovina
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
04.12.2013.
u 09:59

Po uzoru na svjetske rasprodaje od 'crnog petka' i svoju lanjsku akciju, Konzum 6. prosinca održava svoj 'Ludi petak', u kojem sniženja rastu s krajem dana, sve do 70 posto

Nakon prošlogodišnje uspješne akcije po uzoru na uspješne rasprodaje velikih trgovačkih lanaca u svijetu i popularni američki Black Friday, Konzum i ovoga prosinca organizira svoj "Ludi petak".

Već ovoga petka na sv. Nikolu, 6. prosinca, u prodavaonicama Super Konzuma održat će se velika promotivna prodaja 1000 artikala iz asortimana malih tehničkih aparata, tekstila, odjeće i obuće, opreme za dom i namještaja po cijenama sniženim i do 70 %, doznajemo od voditeljice Ureda za odnose s javnošću Ane Mitrović.

Prema konceptu da popusti na artikle rastu kako odmiče dan, "Ludi petak" počet će popustima od 30% koji će trajati do 12 sati, nakon toga, do 18 sati iznosit će 50%, a potom, do zatvaranja trgovina čak 70%.

Ključne riječi

Komentara 2

LU
lutomirski
20:06 04.12.2013.

glupi ljudi, je nebi nista kupovao samo zato sto je bozic...

KO
Kora
21:29 04.12.2013.

Vrijedi navaliti. Jedva čekam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije