Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar turizma

Lorencin u službenom posjetu Baskiji

lorencin
''
20.11.2013.
u 15:37

- U tijeku je implementacija Strategije razvoja turizma, koja je definirala deset ključnih proizvoda na čijem će se dodatnom razvoju bazirati jačanje turizma, rekao je ministar

Ministar turizma Darko Lorencin susreo se, tijekom službenog boravka u španjolskoj pokrajini Baskiji, s predstavnicima turističkog sektora regije na temu jačanja turističke suradnje, posebice u segmentu eno-gastronomije.

Prilikom susreta ministra Lorencina s Juanom Joseom Ibarretxeom, direktorom centra za društvene i političke znanosti “Agirre Lehendakaria“ i bivšim predsjednikom Vlade Baskije, ministar je naglasio kako je 2013. godina donijela Hrvatskoj dobru turističku sezonu, s ostvarenih 4 posto više noćenja i 6 posto više dolazaka te prisutne upoznao sa Strategijom razvoja turizma RH do 2020. godine.

 - U tijeku je implementacija Strategije razvoja turizma, koja je definirala deset ključnih proizvoda na čijem će se dodatnom razvoju bazirati jačanje turizma, odnosno koji će predstavljati dodatne motive dolazaka i izvan glavnog dijela sezone, izjavio je ministar Lorencin i pritom istaknuo kako je gastro turizam jedan od prioriteta Strategije te da je u tijeku izrada akcijskih planova za pojedine oblike turizma.

>> Lorencin: U hrvatskom turizmu stvaramo nešto unikatno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije