Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslodavac partner

Lidl Hrvatska izvrsno upravlja ljudskim resursima

Lidl certifikat Poslodavac partner
Foto: Lidl Hrvatska
23.12.2013.
u 14:44

Treću godinu zaredom tvrtka Selectio trgovačkom lancu Lidl dodijelila certifikat kojim ga potvrđuje kao poslodavca koji stalno ulaže u razvoj, edukaciju i napredak zaposlenika

Trgovački lanac Lidl Hrvatska dobio je certifikat Poslodavac partner, za izvrsnost u poslovanju ljudskim resursima, treću godinu zaredom. Priznanje dodjeljuje tvrtka Selectio, a Borisu Lukšiću, predsjedniku uprave Lidl Hrvatska, uručio ga je član uprave Selectija Aleksandar Zemunić.

-Želimo zahvaliti tvrtki Selectio koja nas je prepoznala kao poslodavca koji doista ulaže u razvoj, edukaciju i napredak svojih zaposlenika. Znanja i vještine ljudi značajan su potencijal koji utječe na vrijednost tvrtke Lidl na tržištu, a samim time ove kategorije imaju važan utjecaj i na poslovni rezultat– poručili su iz Uprave Lidla.

Lidl Hrvatska stalno unapređuje sustave upravljanja zaposlenicima te bilježi sve bolje rezultate. Najveći rast u protekloj godini ostvaren je u području Usavršavanja i razvoja.
Pokrenut je projekt „Ja trener“ kroz koji su odabrani zaposlenici u trgovinama prošli edukaciju kako prenositi znanje te dio radnog vremena rade kao interni treneri za uvođenje novih zaposlenika. Na taj način nove kolege uče posao od osobe koja ujedno taj posao radi i koja je educirana za trenera.

Lidl Hrvatska dodatno posvećuje veliku pažnju uvođenju novih zaposlenika u posao te ima razrađene programe za svaku poziciju. Primjerice, novi Regionalni voditelji prodaje prolaze program školovanja koji traje devet mjeseci kroz koji prolaze sva radna mjesta kako bi se upoznali s cjelokupnim poslovanjem. Zaposlenicima u Lidlu su na raspolaganju različiti oblici usavršavanja, od internih edukacija i obuke kroz posao, do međunarodnih razmjena i dodiplomski studij, poslijediplomski i MBA studij u Hrvatskoj i inozemstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije