Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podravka

Jurčić: Ako dogovor opet propadne, dat ću ostavku

jurcic
Patrik Macek/Pixsell
12.07.2010.
u 16:10

Mirovinski fondovi, država i mali dioničari dogovorili su se na današnjoj sjednici Podravkina Nadzornog odbora o tome kako bi to tijelo trebalo izgledati nakon glavne dioničarske skupštine, koja je sazvana za 31. kolovoza.

Bijeli dim ponovno je pušten - mirovinski fondovi, država i mali dioničari dogovorili su se na današnjoj sjednici Podravkina Nadzornog odbora o tome kako bi to tijelo trebalo izgledati nakon glavne dioničarske skupštine, koja je sazvana za 31. kolovoza.

NO će se smanjiti sa 11 na devet članova. Po troje će dobiti mirovinci (Dubravko Štimac, Dinko Novoselec i Petar Vlaić) te država (Ljubo Jurčić, Karmen Antolić i Miljenko Javorović), jednoga mali dioničari (Nikola Gregur), a u tome tijelu kao predstavnica radnika ostat će Ksenija Horvat.

 Novost u odnosu na prethodni dogovor, postignut prije tri mjeseca, koji je propao na tadašnjoj dioničarskoj skupštini, jest prijedlog za izbor Petra Miladina s katedre Trgovačkog prava na zagrebačkom Pravnom fakultetu kao nezavisnog člana NO-a.

 - Prethodna propala skupština jest zalog uspjeha skorašnje. Dioničari su, nadam se, uvidjeli da jedni bez drugih ne mogu i da se moraju dogovoriti - kazao je jučer Jurčić, šef Podravkina NO-a.

 Ustvrdio je kako očekuje da će dogovor, za razliku od prošli put, biti potvrđen na skupštini dioničara.

 - Ako tako ne bude, dat ću ostavku. Nemam namjeru dvaput doživjeti neuspjeh - bio je rezolutan Jurčić.

Ključne riječi

Komentara 16

MP
Mr.Pravda
20:33 12.07.2010.

tvoj je japa mozda onaj iz Madrida?hehe

FE
Felicijen
16:42 12.07.2010.

E, moj Ljubo, koja je to već po redu ostavka? Možda bi ipak bilo bolje da nađeš svoj mir u svojoj hercegovačkoj zabiti gdje te svi vole i razumiju. Što ćeš tu?

VE
vecehe
19:30 12.07.2010.

Daleko češ dogurati s ovim mirovinskim lopovima, pogotovo s Štimcem..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije