Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ingra

Ingra kreće u projekt rehabilitacije HE Haditha vrijedan 5,8 mil. eura

igor oppenheim
Renato Branđolica
13.04.2011.
u 12:12

Radovi će obuhvatiti rehabilitaciju turbina, generatora i pripadajuće opreme na jedinici broj jedan i odvijat će se u dvije faze

Ingra uskoro kreće u projekt rehabilitacije HE Haditha u Iraku vrijedan 5,8 milijuna eura, priopćeno je iz kompanije.

Radovi će obuhvatiti rehabilitaciju turbina, generatora i pripadajuće opreme na jedinici broj jedan i odvijat će se u dvije faze. Uključujući isporuku, izvođenje radova trajat će 24 mjeseca. Nakon obnove prve jedinice Ingra planira nastavak radova na rehabilitaciji ostalih pet jedinica HE Haditha.

Tijekom osamdesetih Ingra je bila nositelj ugovora za gradnju kompletne HE Haditha (6 x 110 MW) što je omogućilo sklapanje ovog posla.

U skladu s najavama Ingra se sve više usmjerava na izvođenje radova na međunarodnim tržištima, a posebno na ona tržišta gdje je prisutna niz godina.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
13:33 13.04.2011.

5,8 milijuna eura??????????????? pa za ovu svotu vani se ni ne zapocinje razgovor hihihhihihihi

LU
luksa
16:10 13.04.2011.

To neće biti dosta ni za dati bradonji proviziju!

LU
Lujo123
13:24 13.04.2011.

Jel to ona hidroelektrana u Pušćoj Bistri?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije