Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALE CIJENE MESA

Hrvati vole jeftino meso iz uvoza, a stranci jedu hrvatsku junetinu i uživaju u njoj

12.12.2021.
u 18:12

Uvozna teletina ovih se dana tako na akcijama prodaje za svega 33 kn/kg, svinjetina ispod 20 kuna, pokraj kojih meso s hrvatskih farmi nema šanse.

Komentara 9

PE
PetiElement
18:18 12.12.2021.

Koji naslov... šteta što ne postoje kazne za ovako nešto..

ST
Stari
18:54 12.12.2021.

Pa jasno mi njima izvozimo kvalitetnu robu a oni nama smeće. A naša sirotinja će radije kupiti ovo jeftino smeće nego da plati malo više za kvalitetniji domaći proizvod.

DU
Deleted user
18:49 12.12.2021.

u Hrvatskoj se prodaje smeće - ono što ne mogu prodati u EU prodaju nama..... čak i dobar dio Hrvatskih proizvoda nije na nivou EUa, npr. prašak za rublje koji kupite u njemačkoj/francuskoj daleko je bolji nego onaj koji se prodaje kod nas - a teorija da je tamo voda drugačija pada u vodu jer oni uglavnom imaju bitno mekšu vodu sa manje kamenca nego mi. Slično je i sa ostalim proizvodima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?