Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveći profit

Hanžekovićev odvjetnički ured lani imao dobit od 16,4 mil. kn

'03.03.2010., Zagreb - Odvjetnik Marijan Hanzekovic. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
09.07.2012.
u 13:08

Zanimljivo je kako među prvih sto odvjetnika s najvećim prihodima nema zvučnih imena, poput Čede Prodanovića, Jadranke Sloković, Ante Nobila

Odvjetničko društvo Hanžeković i partneri i dalje imaju najveće prihode među svim odvjetničkim uredima u Hrvatskoj, piše Poslovni dnevnik. Lani je Hanžekovićev ured prihodovao 48,7 milijuna kuna, a bruto dobit im je sa 862.039 kuna skočila na 16,4 milijuna.

Za razliku od toga, u 2012. su imali prihode od 29,3 milijuna kuna.

Drugo mjesto drži Odvjetničko društvo Grgić i partneri koje je u vlasništvu Dubravka Grgića, suvlasnika Euroherc osiguranja. Oni su lani prihodovali 26,3 milijuna kuna.

Zanimljivo je da među prvih sto odvjetnika s najvećim prihodima nema zvučnih imena, poput Čede Prodanovića, Jadranke Sloković, Ante Nobila...

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 1

JA
josip adric
13:27 09.07.2012.

Pakako neče povezan s mafijom na telki dug 290kn njegova ovrha červerostruko,zar je to moguče pa što radi naše pravosuđe i tko je donio takav zakon ,mislim da to nema nigdje u svijetu ,sramota eto odakle novac ,od sirotinje živa otimačina ,a on velika faca spremna za remetinac puno puta sam napisao nije ivo jedini ima i večih lopina koji se drže negdje u sjeni .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije