Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicije

Fiat i službeno preuzeo srbijansku auto industriju

fiat 500
Saša Zinaja
31.12.2009.
u 16:44

Talijanski auto div Fiat uplatio je 98 milijuna eura na račun tvrtke Fiat automobili Srbija i time postao većinski vlasnik zajedničke kompanije sa 67 posto vlasništva

Talijanski auto div Fiat uplatio je 98 milijuna eura na račun tvrtke Fiat automobili Srbija i time postao većinski vlasnik zajedničke kompanije sa 67 posto vlasništva, dok preostalih 33 posto pripada državi, prenose srbijanski mediji.

Blic navodi kako će uplaćeni iznos odmah biti upotrebljen za nabavku opreme, renoviranje i pripremu za proizvodnju novog modela automobila koji će se proizvoditi u Kragujevcu.

Prema pisanju srbijanskih medija tom uplatom započinje kako kažu dugo očekivani oporavak kragujevačke „Zastave“.

Ključne riječi

Komentara 21

SI
sinkić
20:35 31.12.2009.

e da je Tito živ, nebi dao ovoj belosvetskoj bandi i gelipterima da ovdje gazduje!

DA
dabar
01:21 01.01.2010.

zbog boljeg informisanja samo da kazem da v. list nije preneo vest u potpunosti nego zlonamerno kao i obicno pa je Zoom tako prostacki reagovao . FIAT je stekao 67procenata vlasnistva zastave za 960 miliona evra . ugovorom je regulisanoovorom je regulisano da fiat do 1januara uplati 98 miliona . do kraja januara ili kako hocete sijecnja 360 miliona a do kraja maja 2010g ostatak. To je sto se tice informisanja. Mislim da nije skoro milijarda evra mala cifra u danasnje vreme da ne pricamo o radnim mestima.Ostalo se podrazumeva

GA
garderp
18:30 31.12.2009.

Svim ljudima svijeta nek je sretna Nova !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije