Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje: Laskava Europska novinarska nagrada pripala je Poslovnom

Dvije naslovnice Poslovnog dnevnika najbolje su u Europi

poslovni
23.11.2009.
u 17:52

Prijavile su se 241 novine iz 27 zemalja, nagrada Poslovnom dnevniku bit će predana na Europskom novinskom kongresu

Poslovni dnevnik osvojio je nagradu na 11. natjecanju Europske novinarske nagrade (“European Newspaper Award”) u kategoriji najbolje naslovnice. Nagrađene su dvije naslovnice Poslovnog dnevnika – od 11. svibnja i 14. svibnja 2009. godine.

Riječ je o naslovnicama “Nizak rejting Mađarske povećao cijenu Inina kredita” i “Dnevno najmanje jedna tvrtka zatraži otvaranje stečaja”. Obje naslovnice odlikuje moderna infografika koju potpisuje Ivana Kučko.

Ove su se godine na izbor prijavile 241 novine iz 27 zemalja. Nagrada će biti uručena na Europskome novinskom kongresu koji će se održati od 25. do 27. travnja u Beču. Na prošlogodišnjem natječaju Poslovni dnevnik, nakon uspješno provedenog redizajna, osvojio je europsku nagradu za tipografiju.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Mayhaelo
18:27 23.11.2009.

Baš lijepo. Drago mi je da naši dizajneri uspijevaju. Lijepa vijest. Da ih je barem više. Samo tako dalje.

OB
-obrisani-
18:04 23.11.2009.

Ma dajte molim vas. koga to jos zanima? i tko od toga ima koristi nitko. eto tko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije