Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatne kune HGK

Dragutinu Kamenskom nagrada za životno djelo

Emica Elvedji/PIXSELL
09.11.2021.
u 21:33

Dok-Ing je dobitnik Zlatne kune za inovaciju, PBZ je najbolja banka, a Croatia osiguranje osiguravajuće društvo

Dodijeljene su Zlatne kune Hrvatske gospodarske komore za 2020. Dok-Ing je dobitnik Zlatne kune za inovaciju, PBZ je najbolja banka, a Croatia osiguranje osiguravajuće društvo. Nagrađen za odgovorno i održivo poslovanje je Jadran – Galenski laboratorij. Zagrebački Gamepires osvojio je Zlatnu kunu u kategoriji malo trgovačko društvo, G.T. Trade iz Splita najbolje je srednje veliko, dok je HS Produkt iz Karlovca najbolje veliko trgovačko društvo.

Hrvatski zavod za zapošljavanje dobitnik je priznanja za učinkovitost u provođenju mjera Vlade za očuvanje radnih mjesta uslijed pandemije. Zlatnu kunu za životno djelo dobio je Dragutin Kamenski, vlasnik građevinske tvrtke Kamgrad. HGK Zlatne kune uručuje za uspješnost u poslovanju i doprinos gospodarstvu. Lista nominacija temelji se na izračunu utvrđenih pokazatelja, a primjereno se vrednuje i poslovni imidž društava, utjecaj na razvoj djelatnosti kojoj pripadaju i doprinos razvoju hrvatskoga gospodarstva u cjelini. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:01 09.11.2021.

Koje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije