Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Don Hudspeth:

Najveći uspjeh RIT Croatia naši su diplomanti

Don Hudspeth
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
24.04.2015.
u 11:59

- Prosječna mjesečna neto plaća naših diplomanata iznosi više od 9.500 kuna - kazao je predsjednik i dekan RIT Croatia Don Hudspeth.

Predsjednik i dekan RIT Croatia Don Hudspeth u intervju Poslovnom dnevniku kazao je da su njihov najveći uspjeh njihovi diplomanti.

Koji je najveći uspjeh RIT Croatia?

Bez sumnje – naši diplomanti. Iznimno smo ponosni na poslovne uspjehe diplomanata i održavamo bliske i dobre odnose s njima. Od 1997. godine do danas više od 1 700 studenata diplomiralo je na našem koledžu i vrlo sam ponosan što mogu reći da je velika većina njih vrlo uspješna u onome što radi. Većina ih radi na visokim, menadžerskim pozicijama; između ostalog, interno istraživanje nam je pokazalo da prosječna mjesečna neto plaća naših diplomanata iznosi više od 9.500 kuna.

Neki rade u velikim kompanijama u Hrvatskoj poput Agrokora, T-HT-a, Ine, Dukata, Podravke, Zagrebačke banke, Cisco Systems-a, Adriatic Luxury Hotels, Valamar grupe, hotelskog lanca Starwood, konzultanata Roland Berger, itd. Neki su pak svoj uspjeh izgradili u inozemstvu – u SAD-u, Australiji, ali i na egzotičnim destinacijama poput Karipskog otočja i Dubaija. Također, neki rade u državnim institucijama i organizacijama, pa je tako jedna naša diplomantica preselila u Bruxelles kako bi radila u Europskom parlamentu.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE

>>Bivši studenti danas rade u kompanijama svjetskog ranga

>>I američka tvrtka zainteresirana za studente iz Dubrovnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije