Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje poslovanja

Dolazi talijanska trgovina jeftinija od svih u Hrvatskoj

trgovina
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
19.02.2019.
u 13:00

Lanac diskontnih trgovina Eurospin trebao bi doći u Hrvatsku. Iako službene potvrde još nema, ona neslužbena itekako ide u prilog tome.

Talijanski lanac dignuo je web stranicu na hrvatskom jeziku, a na njoj stoji poruka: "Još malo strpljenja...Stižemo" uz oglase da traže radnike u Zagrebu i Rijeci prenose 24sata.

Ova trgovina već dulje posluje u Sloveniji, kao i u Italiji odakle dolazi, a u tim dvjema zemljama ima 84 trgovine.

Kako je to diskontni dućan, moći će imati maksimalno 800 proizvoda naspram supermarketa koji smiju imati do 6000 artikala. Na hrvatskim stranicama također navode "kako prosječna obitelj u Italiji može uštedjeti 32.412 kuna na godinu ako kupuje u njihovu dućanu, a ne u klasičnom supermarketu”.

Trgovina najčešće nudi proizvode vlastitih robnih marki i talijanske marke koje nisu toliko poznate izvan Italije.

Niske cijene ove trgovine glavna su prednost u odnosu na ostale trgovine iste vrste.

Poskupjelo gorivo

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 21

SA
samoborka
14:20 19.02.2019.

Super! Dobrodosli!

DU
Deleted user
14:25 19.02.2019.

Citam clanak 3 puta...koji supermarket, koji lanac??? Copy past...j..bemte "novinaru" ko ti je dao diplomu i placu za ovakve clanke! A drugo, iz mog njemackog iskustva ,radi se vjerojatno o low cost robi aka bofl..i sumnjivim proizvodima.

PH
Petarstijena-HR
14:07 19.02.2019.

Kada Talijani dolaze? To nam je bitno.... Što ćemo sa nesposobnošću, neznanjem i korupcijom u sudstvu? Sudstvo RH je problem broj 1 u Hrvatskoj! Sudstvo je uzrok iseljavanja, nazdadovanja, siromaštva , te rastuće fašizacije društva i rasta kriminala? Sudstvo RH mora doći pod protektorat EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije