Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodosplit

Debeljak zaustavio proizvodnju zbog blokade ruske banke: Nismo bez posla, kontaktirao sam Vladu i HBOR

01.04.2022.
u 20:49

Kredit smo dobili od VTB banke iz Frankfurta, ali koja je u vlasništvu VTB Rusija. Došle su sankcije i realizacija kredita je blokirana, kaže Debeljak

Komentara 6

KO
Korak
22:15 01.04.2022.

Zahvalite se Plenkoviću za sankcije. Svi se njemu zahvalite koji poslovno trpite zbog naših "sankcija" Rusiji. Pre loše.

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
05:27 02.04.2022.

Problemi u Brodosplitu počeli su puno prije ruske agresije. Ovo je samo izgovor da se izvuče javni novac. Zašto Debeljak ne proda svoju flotu brodova za krstarenje i sredstva uloži u sanaciju brodogradnje? Samo koristi situaciju i reketari državu neisplatama plaća i otkazima uoči lokalnih izbora u Splitu.

JO
Jozef
22:01 01.04.2022.

Bitno je da mu mi placamo privatnu flotu. Ajmo uskok ispitajte s kojom ekipom je u talu..tko je mastermind plana izvlacenja novca.Koliko brodova je prodao sebi...pardon sestri i partneru. Kad se ova parodija zavrsi debeli i brain gamer ce biti multimilioneri Zalosno je sta cemo sve to mi placati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?