Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osiguranja

Croatia osiguranje sa 71,3 milijuna kuna gubitka, pao i prihod

Croatia Osiguranje
Zeljko Lukunic/PIXSELL
31.07.2014.
u 18:29

Ukupni prihod te grupe smanjen je 0,1 posto u odnosu na lani, na 1,595 mlrd. kuna

Komentara 4

TH
than
19:32 31.07.2014.

"Nismo prodali CO, nego smo našli dobrog partnera i dodatna sredstva za širenje u Hrvatskoj i u regiji", poručio je ministar financija Slavko Linić. E, stvarno ste nasli dobrog partnera... Nagodinu u prvih 6 mjeseci ne sumnjam da ce biti bolje (mada kod nas uvijek moze na gore), ali od 22 milijuna iz dobiti prosle godine u prvih 6 mjeseci u 71,3 milijun u minus ove u prvih 6 mjeseci je oko 93 milijuna kuna razlike.

SV
Sumrak Vremena
21:23 31.07.2014.

ovo je strateški plan za uništiti CO jer su samo dvije velike monetarne institucije jos u rukama HR a to je HPB i CO a njih se mora brzo prodat jer ako ovi odu sa vlasti i ne daj bože dođe netko tko bi znao s tim upravljati moglo bi u HRu krenuti na bolje

MC
mica caca
20:47 31.07.2014.

A sad zamislite naše političare i njihove prijane koji su kupili dionice CO. Ja i sva moja obitelj osiguranje vozila odmah potražili u konkurentnoj jeftinijoj firmi. Pošto više nije Hrvatska kao ni T-com nemamo razloga tu više osiguravati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije