Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

City Center one vodeći shopping centar u Hrvatskoj

city center one
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
04.12.2013.
u 16:09

Istraživanje GfK Centra za tržišna istraživanja potvrdilo je status City Centera one kao omiljenog shopping odredišta u Hrvatskoj. Sve ankete provedene među građanima već godinama stavljaju City Center one na prvo mjesto kvalitetnog i ugodnog shoppinga, pa su ti Centri dobitnici i prestižnih nagrada za kvalitetu: Qudal, Best Buy i Superbrands, što je dodatno potvrđeno ovim istraživanjem provedenim  u trećem kvartalu 2013. godine.

Na pitanje koji shopping centar najčešće posjećuju, više od 30% ispitanika iz Zagreba i okolice u ovom istraživanju se odlučilo za City Center one East i West, što je najviši postotak za ovo područje. Čak 77% posjetitelja dva zagrebačka Centra dolazi iz urbane sredine, tj. iz naselja koja broje više od 100.000 stanovnika.

Dalmatinci su naveli City Center one Split kao shopping centar koji najčešće posjećuju u postotku od 33,80% te konkurenciju u toj regiji ostavili iza sebe.

Istraživanje je pokazalo da potrošači u Hrvatskoj najviše u shopping centrima cijene dobar omjer cijene i kvalitete, raznolik asortiman te dobre akcije i popuste – a sve to su pronašli u City Centeru one.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?