Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RedditGifts

Bill Gates kao tajni Djed Mraz – poslao dar težak 37 kilograma

Bill Gates
Foto: JASON LEE/REUTERS/PIXSELL
28.12.2019.
u 19:30

No osim raznih sitnica, ali i vrijednih memorabilija, ono što ju je najviše obradovalo je potvrda o njegovoj donaciji udruzi American Heart Association, osnovanoj u sjećanje na njezinu majku koja je preminula u ožujku ove godine.

U razmjeni darova na Redditu jedna je sudionica imala sreću da njezin „Secret Santa“, odnosno tajni Djed Mraz, bude glavom i bradom – Bill Gates. “Djedica” koji stvarno može ispuniti želje.

Žena iz okolice Michigana, kako je prenio niz američkih medija, prijavljena na igru Shelby, na kućnu je adresu dobila 37 kilograma težak paket s prilično maštovitim poklonima osnivača Microsofta koji je bio prijavljen pod nazivom „thisisbillgates“.

No osim raznih sitnica, ali i vrijednih memorabilija, ono što ju je najviše obradovalo je potvrda o njegovoj donaciji udruzi American Heart Association, osnovanoj u sjećanje na njezinu majku koja je preminula u ožujku ove godine.

Gates već pet godina sudjeluje u tajnim razmjenama darova, pri čemu se želje sudionika upisuju u poseban upitnik na početku svake akcije. No želje čovjeka koji može kupiti sve što se da kupiti novcem nisu objavljene.

Prema postu koji je sretna dobitnica objavila na RedditGiftsu, od Gatesa je dobila zbirku knjiga objavljenih ove godine, prema njegovu izboru i preporuci, još osam knjiga tvrdog uveza, šešir Djeda Mraza inspiriran Harryjem Potterom, naušnice izrađene po uzoru na hilijanski štit i ručno ispleten prekrivač nalik onom iz „Legende o Zeldi“, viseću ležaljku s mrežicom protiv buba, čokoladice s mentolom Almond Roca, žele-bombone Jelly Belly i sedam paketića keksa Oreo s različitim okusima, „mozgalicu“ na temu mačaka, rukom ispisanu kopiju „Velikog Gatsbyja“ i svijeću s citatom iz knjige, dva kompleta lego-kocaka za odrasle: dvorca Hogwarts iz „Harryja Pottera“ i R2D2 iz „Ratova zvijezda“, za koje je priznala da ih već ima. Stigla je i memorabilija vezana za seriju „Twin Peaks“: majica, „dukserica“, jakna koju su nosili članovi filmske ekipe i knjiga redatelja Jonathana Sangera te više scenarija iz druge sezone serije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije