Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluke

Atlantic grupa gotovo cijelu neto dobit isplaćuje kroz dividendu

Tedeschi
Anto Magzan/Pixsell
21.06.2010.
u 13:28

Neto dobit iznosi 20,99 milijuna kuna, od čega će dioničarima preko dividende biti isplaćeno 20,97 milijuna kuna. U zadržanoj dobiti završit će samo 18,2 tisuće kuna, malo više od tri prosječne neto plaće u Hrvatskoj.

Glavna skupština Atlantic grupe donijela je odluku da će gotovo cijeli iznos neto dobiti za 2009. godinu isplatiti kroz dividendu. Premda, prema izvješću koje je tvrtka objavila na Zagrebačkoj burzi, neto konsolidirana dobit nakon manjinskih udjela iznosi 85,05 milijuna kuna, neto dobit Atlantic grupe iznosi 20,99 milijuna kuna, od čega će dioničarima preko dividende biti isplaćeno 20,97 milijuna kuna. U zadržanoj dobiti završit će samo 18,2 tisuće kuna, malo više od tri prosječne neto plaće u Hrvatskoj. Dividenda po dionici iznosi 8,5 kuna, a isplatit će se 28. lipnja.
  
Preostali dio neto dobiti od 18,2 tisuće kuna, prema odluci Glavne skupštine, ostat će u zadržanoj dobiti.

 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije