Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaganja

Arapima se svidio jedan od glavnih aduta srpskog izvoza

Muhamed
Poslovni dnevnik
31.01.2013.
u 08:00

U razmaku od mjesec dana prijestolonasljednik Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan po drugi put će posjetiti Beograd.

U razmaku od mjesec dana prijestolonasljednik Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan po drugi put će posjetiti Beograd, piše Poslovni dnevnik.

Ovoga puta zbog potpisivanja ugovora između dvije zemlje u ulaganju u vojnu industriju, odnosno izgradnju tvornice za proizvodnju raketnog sustava, vrijednost koje se procjenjuje na više stotina milijuna eura.

UAE će u taj projekat uložiti najmanje 150 milijuna eura. Produkcija raketnog sustava angažirat će više srpskih poduzeća iz područja vojne industrije, koja ponovno postaje jedna od glavnih \"aduta\" srpskog izvoza.

Više o svemu pročitajte ovdje: Arapi će graditi tvornicu raketnih sustava u Srbiji

Ključne riječi

Komentara 2

KO
kolarjeva3
09:45 31.01.2013.

Šteta što ne dolazi u Zagreb - mogli bi izvesti puno svijetsko priznatih brendova !

JA
james49
12:57 31.01.2013.

Koja smi mi jadna skupina ljudi u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije