Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO.HR

Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ponudu za ovaj tjedan i prijavite se!

Rad u uredu
Foto: Pixabay
29.09.2020.
u 14:21

Strabag zapošljava suradnika u odjelu za Windows hosting (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 14.10. Uvjeti su dobro poznavanje administracije Windows okruženja, radno iskustvo, osnove znanja iz mrežnih tehnologija te poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

STSI zapošljava na pozicijama: stručnjak projektant (m/ž), poslovođa održavanja (m/ž), specijalist za kemijsko – mehaničko čišćenje (m/ž), tehničar za poslove videonadzora (m/ž), strojar (m/ž), tesar / zidar (m/ž), vozač / operator specijalnog vozila (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž), operater za strojnu obradu (m/ž) i operater za sanaciju spremnika (m/ž). Prijavite se čim prije putem linka.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceutske tehničare (m/ž) u Puli i Dubrovniku te farmaceute (m/ž) u Osijeku, Sisku, Dubrovniku i Rijeci. Rok prijave je 5.10. Aplicirajte.

PrinC d.o.o. traži Firebase / Android App Developer – a (m/ž) te Software Developer – a (m/ž) za rad u Zagrebu. Poslodavac nudi dugoročnu suradnju, konkurentna primanja, mogućnost ugovora na neodređeno te rad u ugodnom okruženju. Rok prijave je 7.10. Aplicirajte.

Macel plin d.o.o. traži inženjera elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.10. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, viša ili visoka struka elektrotehničkog smjera, dobro poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi redovita primanja i ugovor o radu na neodređeno. Prijavite se.

Konto-kat d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) za rad u Sesvetama. Rok prijave je 5.10. Uvjeti su radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi stimulativna primanja, dodatak na plaću, plaćenu prehranu i prijevoz do posla. Prijavite se ovdje.

Gi Group zapošljava menadžera razvoja poslovanja (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 9.10. Uvjeti za zaposlenje su sveučilišna diploma, najmanje tri godine radnog iskustva u HR-u, poznavanje HR trendova i praksi na tržištu Hrvatske i tečno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Ziegler d.o.o. traži programskog inženjera / inženjera elektrotehnike (m/ž) i projektanta – konstruktora mehanike (m/ž). Lokacije rada su Kutina i Zagreb. Uvjeti su visoka ili viša stručna sprema elektrotehnike, odnosno strojarstva, dvije godine radnog iskustva u struci, korištenje programskih jezika i slično. Prijavite se klikom na link.

Strabag zapošljava suradnika u odjelu za Windows hosting (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 14.10. Uvjeti su dobro poznavanje administracije Windows okruženja, radno iskustvo, osnove znanja iz mrežnih tehnologija te poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Arena Casino zapošljava voditelja HR -a (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 9.10. Potrebne su minimalno tri godine radnog iskustva na poziciji voditelja HR-a, razvijene socijalne kompetencije i emocionalna inteligencija, komunikacijske vještine, iskustvo s društvenim mrežama i slično. Poslodavac omogućuje službeno prijenosno računalo i mobitel, stimulativna primanja i mogućnost rada na neodređeno. Prijavite se ovdje.

Tvrtka yoummday zapošljava na poziciji Sales Profis im Home-Office gesucht // Sales & Service // Beratung (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 10.10. Poslodavac nudi plaću do 20.000 kuna. Uvjeti su orijentiranost na rezultate, komunikativnost i usmjerenost na kupca te dobro znanje njemačkog jezika. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
15:50 29.09.2020.

Tvrtka Kod mene doma traži astronauta obavezno da zna prati suđe i poželjno znanje aboriđinskog jezika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije