Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pfizer, Prima...

Ako ste u potrazi posla, pogledajte ponudu za ovaj tjedan

poslovna žena
Foto: Thinkstock
28.03.2018.
u 09:54

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, zapošljava na 2 pozicije u Zagrebu, a tvrtka Gavrilović zapošljava više izvršitelja za poziciju tehnolog u proizvodnji (m/ž), za rad u Petrinji

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Hoteli Novi d.o.o. objavio je oglas za radno mjesto human resources manager (voditelj ljudskih potencijala) (m/ž), u Novom Vinodolskom. Od kvalifikacija vam je potrebno: VŠS - smjer psihologija, pravo ili ekonomija, minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima u ljudskim potencijalima, uz obvezno poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Ovu poziciju i brojne druge, iz ponude ovog poslodavca, pogledajte ovdje.

Pfizer zapošljava na poziciji: public affairs and policy manager Adriatic (m/ž) na području Beograda, Ljubljane i Zagreba. Zadaća ovog radnog mjesta je osigurati strateško i operativno vodstvo u cilju provođenja svih planova javnih poslova, te vođenja komunikacijskih strategija diljem Jadrana. Ukoliko je vaše zvanje usko vezano uz novinarstvo, ekonomiju, političke znanosti, zdravstvo ili trgovinu, a imate 8-10 godina radnog iskustva i uz to fluentno govorite hrvatski, slovenski, srpski, engleski, prijavite se ovdje.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, zapošljava business assistanta u odjelu izvoza (m/ž). Svakodnevna korespondencija s inozemnim kupcima i odgovaranje na upite, posao su koji vas zanima? Ako uz to s lakoćom ažurirate dnevne narudžbe, poznajete rad u ERP sustavu, vi ste idealan kandidat za ovo radno mjesto. Prijavite se putem brze prijave!

cip Marketing GmbH zapošljava na poziciji: retail expert (m/f) - adidas coach project u Hrvatskoj. Kandidati koji se prijave za ovu poziciju, radit će kao ambasadori za adidasove klijente za trčanje i nogomet, u sklopu najboljih trgovina u Hrvatskoj i Sloveniji. Ako imate strast prema sportu, modi i prodaji, ovo je odlična prilika da razvijete svoje sposobnosti, ali i da radite za najbolji sportski brend u svijetu! Prijavite se ovdje.  

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, zapošljava na 2 pozicije u Zagrebu! Poslodavac traži djelatnike na pozicijama: odvjetnički vježbenik/vježbenica bez ili sa položenim pravosudnim ispitom i prevoditelj/prevoditeljica za njemački jezik. Ukoliko ulazite u krug najboljih pravnika, raspolažete odličnim znanjem njemačkog i/ili engleskog jezika u govoru i pismu, zasigurno ćete u ovom društvu naći idealno okruženje za daljnji razvoj svojih potencijala. Prijave potražite na linku. Sretno!

Elka d.o.o., vodeća tvrtka za proizvodnju kabela na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije, koja za strateški cilj ima zadržati vodeću ulogu na navedenim tržištima, te proširiti poslovanje na zapadna i nova tržišta, trenutno zapošljava kontrolora kvalitete (m/ž). Posao obuhvaća kontrolu ulaznih sirovina, pripremu uzoraka za ispitivanje, evidentiranje rezultata ispitivanja. Od kvalifikacija vam je potrebno: SSS tehničkog usmjerenja (elektrotehnika, strojarstvo). Vizija, strategija i ciljevi Elke zasnivaju se na vrijednostima i uvjerenjima poput kvalitete, inženjeringa, servisa, fleksibilnosti, etike te usmjerenja prema cilju i rezultatu. Budite i vi dio ovog dinamičnog tima! Mjesto rada: Zagreb. Prijavite se putem linka.

Tvrtka Gavrilović zapošljava više izvršitelja za poziciju tehnolog u proizvodnji (m/ž), za rad u Petrinji. Voljeli biste u sklopu svog posla pratiti i snimati tehnološki proces te sudjelovati u izradi tehnološke dokumentacije? Vaše je zvanje VŠS/VSS prehrambenog inženjerstva i/ili srodna usmjerenja (veterinarsko, poljoprivredno, agronomsko usmjerenje)? Ako uz to imate 3 godine iskustva, znanje engleskog i/ili njemačkog, a odlično se služite računalom kliknite i prijavite se.

Talentor Hrvatska za klijenta Orada Adriatic d.o.o. zapošljava specijalista nabave zamrznutog asortimana (m/ž) u Kukuljanovu. Ukoliko imate VŠS/VSS (ekonomija ili srodni društveni smjerovi), iskustvo u poslovima nabave i trgovanju, minimalno 3 godine te izrazite komunikacijske, pregovaračke i organizacijske vještine, nastavite čitati. Poslodavac nudi stalni radni odnos s probnim rokom, redovita primanja, stimulativni sustav nagrađivanja te službeni mobitel, laptop i vozilo u svrhu obavljanja poslovnih putovanja. Prijavite se ovdje.
 
Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, koja teži postati vodeća banka u pružanju inovativnih bankarskih usluga, zapošljava na poziciji: savjetnik za poslovanje s malim poduzetnicima za područje Rijeke (m/ž). Od kandidata se očekuju sljedeće odgovornosti: vođenje poslovnog odnosa s malim poduzetnicima - do 1 mil EUR-a godišnjeg prihoda, akvizicija novih klijenata i cross selling proizvoda banke, vođenje portfelja postojećih klijenata te brojne druge. Ukoliko imate VŠS/VSS ekonomskog smjera, trogodišnje iskustvo, poznajete lokalno tržište, a krase vas prezentacijske, komunikacijske i organizacijske vještine, prilika je ovo koja se ne propušta. Brzom prijavom do posla, ovdje!

Girk Kalun d.d. zapošljava voditelja elektro održavanja (m/ž) u Drnišu. Imate sposobnost organizacije rada, planiranja održavanja, nadzor djelatnika na zadacima u odjelu elektro održavanja?  Optimiranje troškova vezanih za elektro održavanje, koordiniranje s ostalim odjelima, poslovi su koje dobro poznajete? Ukoliko imate dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, višu školu, a dobro poznajete engleski jezik, prijavite se putem brze prijave ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije