Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicija

Karisma u Ulcinjsku rivijeru ulaže 32 milijuna eura

Ulcinj
Foto: /DPA/PIXSELL
25.09.2017.
u 14:20

Vlada Crne Gore trebala bi uskoro potvrditi odluku o davanju Ulcinjske rivijere u zakup kompaniji Karisma

Vlada Crne Gore uskoro će potvrditi odluku Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte o davanju Ulcinjske rivijere u zakup kompaniji Karisma Hotels&Resorts, kojoj je suvlasnik Agrokor.

Kako doznajemo u Karismi, dobiju li projekt, planiraju ukupno uložiti oko 32 milijuna eura, i to za adaptaciju hotela Bellevue, rekonstrukciju hotela Olympic te izgradnju dodatnih kapaciteta i sadržaja.

Karisma se jedina javila na natječaj za dugoročni zakup Ulcinjske rivijere na 30 godina koji obuhvaća zakup zemljišta u vlasništvu države čiji je korisnik Ulcinjska rivijera. Minimalna zakupnina za razdoblje trajanja zakupa od 30 godina iznosi 450 tisuća eura godišnje, a nakon ispunjenja investicijskog programa kompleks bi do 2027. trebao imati kapacitet od minimalno 600 soba s četiri zvjezdice.

Komentara 1

ST
Startrack
15:09 25.09.2017.

Jeli djamija odmah uz plazu nema tu turizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije