Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE MU

Bill Murray zamalo ubio obožavateljicu lopticom za golf

18.04.2009.
u 16:09

Poznati glumac i veliki ljubitelj golfa Bill Murray svoju filmsku karijeru je i započeo golfom (prvi put je na velikom ekranu zapažen u kultnoj golf-komediji "Caddyshack"), i zbog svoje strasti često nastupa na poluprofesionalnim golf-turnirima.

No, ovaj vikend na turniru Outback Pro-Am u Tampa Bayu (Florida), gdje se Murray ponovo pojavio nakon što prošle godine nije nastupao, ne ide mu baš najbolje.

Prvi peh imao je u četvrtak na otvaranju turnira, kad je morao promijeniti kolica za golf jer mu se probušila guma, a onda je u petak ispunio želju suprugu jedne svoje obožavateljice, ali na vrlo nezgodan način.

Taman je u prvom krugu došao do devete rupe, kad je njegova obožavateljica Gail DiMaggio, koja stanuje preko puta igrališta, izašla u svoje dvorište i rekla mužu da želi pogledati svojeg omiljenog glumca. Njezin suprug je rekao: "Nadam se da će lopticom pogoditi dovde" – što se i dogodilo.

Murray je početni udarac izveo s nespretnim zaokretom i, umjesto prema rupi, loptica je preletjela ulicu i udarila u glavu Gail DiMaggio, koja se srušila na zemlju. (Dobro udarena loptica za golf može dostići i brzinu veću od 300 kilometara na sat.)

Nisam bio siguran jesam li poslao lopticu u granice igrališta ili ne – rekao je Murray. – A onda sam vidio kako mi prilaze kolica s komentatorom NBC-a i on je rekao: "Žao mi je što ti to moram priopćiti, ali pogodio si jednu gospođu. Ona je na tlu." To je, znate, veoma otrežnjujuće.

Murray je odmah prekinuo igru i kolicima se odvezao preko puta da vidi što je s njegovom obožavateljicom, koja je čekala da je otpreme u bolnicu (bila je svjesna, ali nije bila u stanju dići se na noge).

Gail DiMaggio obradovala se kad je vidjela svojeg omiljenog glumca (u bolnici su ustanovili da joj ozljeda nije ozbiljnije prirode), a Murray je odustao od te runde turnira i ostao pozirati fotoreporterima i potpisivati autograme; usput je priznao da mu se i prije na golfu događalo da lopticom pogodi gledatelja.

Želite prijaviti greške?