Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELIKON

Beckham bez svog znanja promotor lijeka sličnog Viagri

25.02.2009.
u 18:54

Markantni nogometaš David Beckham, kao i dva svjetski slavna glumca Sean Connery i Keanu Reeves, postali su glavni promotori Selikona, lijeka vrlo sličnog Viagri.

U Kini trenutačno vlada žestoka promocija Selikona, medicinskog preparata koji je, navodno, iznimno dobar u jačanju potencije, no u tu svrhu iskoristili su riječi engleskog nogometaša Davida Beckhama bez njegova znanja.

Naime, jednom prilikom je Beckham stao iza medijske kampanje Viagre, a Kinezi su upotrijebili sve iste riječi, samo su u izjavi nogometaša Milana promijenili ime preparata.

- Zanima vas kako održavam snagu i žestinu na terenu. Selikon je sjajna pomoć i isto tako je to tajno oružje s mojom Victorijom - piše u Beckhamovu dijelu promocije dotičnog preparata.

Kada je Sean Connery u pitanju, njegove riječi Kinezi nisu mijenjali, a legendarni James Bond, pak, poručuje:

- Imam 70 godina, ali nakon što uzmem ovu pilulu, barem, ako ćemo vjerovati mojoj supruzi, postajem James Bond od prije 25 godina.

Glasnogovornik ove kampanje izjavio je da je sve napravljeno u skladu sa zakonom, te da ovim pravno nije napravljen niti jedan pogrešni korak, no pitanje je kako će na sve reagirati David Beckham i njegovi odvjetnici.

(Totalsport)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?