Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.02.2013. u 12:00

Bebić se pohvalio da je Sanaderu kao dugogodišnjem prijatelju darivao slike, a na brod nosio maslinovo ulje, vino i hranu

Luka Bebić, bivši predsjednik Sabora, pojavio se kao svjedok obrane na suđenju HDZ-u i Ivi Sanaderu za izvlačenje državnog novca preko Fimi medije. Pohvalio se da je Sanaderu kao dugogodišnjem prijatelju darivao slike, a na brod nosio maslinovo ulje, vino i hranu. – Imao sam, a hvala Bogu i sad imam – rekao je Bebić koji tvrdi da nije znao ništa o stranačkom crnom fondu. – Za nas su radili oni od četiri slova... Massol... tako je – efektno je podsjetio Bebić na svoje najbolje dane. Imao je, a hvala Bogu i sad ima dara da nasmije okolinu.

Za A. Sanadera Hrvatska u komunizmu do 2005.

Ante Sanader, splitsko-dalmatinski župan, primio je u sklopu posjeta Dalmaciji kontroverznu Judith Reisman koja mu se tom prilikom požalila na brojne grafite koje je vidjela u Hrvatskoj. – Grafiti narušavaju ljepotu koja se ne može opisati riječima – zavapila je Reisman. – Morate shvatiti da je ova zemlja živjela 60 godina u komunizmu u kojem ljudi nisu mogli izraziti svoje mišljenje pa ga i danas izražavaju grafitima – objasnio je gošći Sanader kojeg hitno treba poslati na tečaj matematike i/ili povijesti ako misli da smo iz komunizma izašli 2005. kada je njegov prezimenjak učvrstio vlast. Ali i on ima pravo izraziti svoje mišljenje. Može i grafitom.

Vrkić neće politiku u svoju butigu, hoće kandidaturu

Ivica Vrkić, kandidat Kukuriku koalicije za osječkog gradonačelnika, izjavio je da na lokalnoj razini nema prostora za politiku, ni lijevu ni desnu. Neće Ivica “politiku u svoju butigu”, ali kandidaturu ipak – hoće.

Osoblje zatvora sustavno potkradalo zatvorenike

Jure Žulj, upravitelj zagrebačkog zatvora u Remetincu, naložio je interni nadzor nakon anonimne dojave o malverzacijama. Najprije 
je utvrđen sumnjiv manjak od 100.000 kuna u zatvorskoj blagajni pa se istraga, piše Novi list, proširila na malverzacije s hranom vrijedne 8 milijuna kuna. Dok su se zatvorenici žalili na sve manje porcije, kamioni s hranom odlazili su u nepoznatom pravcu. Neka i kažnjenici vide kako je to kada ih netko sustavno potkrada.

Komentara 13

CV
crna vrana
12:51 06.02.2013.

Koga Jurković uopće može nasmijati ovakvim smislom za humor ? Slažem se da nije lako svaki dan biti na visini zadatka, ali onda bolje taj dan ne pisati ništa nego pokušavati nasmijati sam sebe .

KR
krilnik2
15:43 06.02.2013.

Edi pokusavas li biti duhovit? Vidis, citanje dobrih kolumnista se naplacuje (Ivkosic, Jajcinovic, Raspudic) a toja piskaranja su besplatna! Vidis li kako si jadan?

Avatar MENSA
MENSA
12:14 06.02.2013.

Trebamo biti svjesni jedne temeljne istine (činjenice! Uopće nema sumnje da je Sanader obična lopina i da je s pravom završio u zatvoru. Pravi problem je u tome što su postojale i još uvijek postoje (i djeluju) tisuće "malih" Sanaderaa koji su se godinama "skrivali" iza Sanadera, a pokrali su (i kradu) mnogi i više nego li sam Sanader. Bilo to nama drago ili ne , Sanader je ispao samo žrtveno janje, a "hobotnica" je i dalje netaknuta......na žalost! Cijela ova "borba" protiv korupcije pokazuje se samo kao jedna velika.....farsa i..... ništa drugo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?