Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zašto je dugoročni najam isplativiji od kupnje auta?

Dugoročni najam automobila
Foto: Viator
1/6
17.10.2023.
u 13:42

U današnjem poslovnom svijetu, učinkovito upravljanje resursima ključno je za uspjeh tvrtke. Jedan od resursa koji može značajno utjecati na produktivnost i financijsku učinkovitost jest vozni park odnosno upravljanje i financiranje voznog parka. Dugoročni najam službenih vozila postaje sve popularniji izbor za mnoge tvrtke, a u ovom članku su izdvojene brojne prednosti ovog pristupa.

1. Financijska prednost
Dugoročni najam automobila može donijeti značajne financijske prednosti tvrtkama. Umjesto da ulažete veliki iznos u kupnju novih vozila i suočavate se s troškovima održavanja i osiguranja, plaćate samo mjesečnu najamninu. To omogućuje bolju predvidljivost troškova i oslobađa kapital koji možete usmjeriti prema drugim važnim aspektima poslovanja.

2. Raznolikost vozila
Kroz dugoročni najam, tvrtke mogu prilagoditi vozni park svojim potrebama. Bez obzira trebate li manje ekonomične automobile za vožnju po gradu ili luksuzne limuzine za sastanke sa klijentima. Dugoročni najam nudi raznolik izbor vozila koji vam omogućuje da pronađete upravo ono što vam treba, na rok koji vam treba.

Foto: Viator

3. Manje stresa oko održavanja
Održavanje voznog parka može biti izazovno i stresno i zahtijeva dodatnog djelatnika. Kod dugoročnog najma, ne morate brinuti o redovitom servisiranju, registraciji, popravcima, a vozilo je u svakom periodu godine opremljeno adekvatnim pneumaticima. Ako vozilo koje koristite nije u voznom stanju zbog kvara ili prometne nezgode, imate osigurano zamjensko vozilo za cijeli period popravka.

4. Smanjeni troškovi osiguranja
Dugoročni najam uključuje trošak osiguranja, što može rezultirati znatnim uštedama u usporedbi s individualnim osiguranjem za svako vozilo u floti tvrtke. Sva vozila pokrivena su policama obveznog i kasko osiguranja te policom osiguranja putnika u vozilu. Opseg pokrića i iznosi sudjelovanja u šteti prilagođavaju se vašim specifičnim potrebama i načinu korištenja vozila.

5. Brza zamjena vozila
Ako se vaše poslovne potrebe promijene ili vam je potrebno vozilo različite klase za posebne projekte, osigurat će vam se brza i jednostavna zamjena vozila.

Foto: Viator

6. Prilagođene ponude
Dugoročni najam nudi prilagođene mjesečne ponude za poslovne korisnike. To uključuje fleksibilne ugovore i tarife koje se mogu prilagoditi potrebama vašeg poslovanja.

7. Smanjeni gubici od amortizacije
Vozila gube na vrijednosti s vremenom. Kroz dugoročni najam, tvrtke se oslobađaju brige o gubitku vrijednosti imovine.

Foto: Viator

Dugoročni najam automobila fizičkim i pravnim osobama pruža mobilnost i bezbrižnost u svakom trenutku te omogućava potpunu financijsku učinkovitost, praktičnost i prilagodljivost.

Najbolje uvjete i uslugu dugoročnog najma nudi Viator drive, a njihovu ponudu automobila kao i sve ostale benefite možete pogledati na viatordrive.hr ili poslati upit na info@viatordrive.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije