Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurno i jednostavno

Thule RideAlong – stražnja dječja sjedalica za bicikle

Ride
Foto: Thule
1/2
27.06.2014.
u 09:00

Podesiva obložena sjedalica koja pruža maksimalnu sigurnost i udobnost, prilagođena je djetetu. Sustav ovjesa DualBeam ublažava udarce i osigurava glatku i udobnu vožnju za dijete.

Inovacije ugrađene u novi Thule proizvod osiguravaju sigurno i jednostavno korištenje stražnje dječje sjedalo te čine vaše svakodnevne gradske vožnje i obiteljske biciklističke izlete još boljima.

Podesiva obložena sjedalica koja pruža maksimalnu sigurnost i udobnost, prilagođena je djetetu. Sustav ovjesa DualBeam ublažava udarce i osigurava glatku i udobnu vožnju za dijete.

Funkcija naginjanja do 20 stupnjeva omogućuje podešavanje pet različitih položaja jednom rukom. Trake za stopala koje se podešavaju jednom rukom i nasloni za stopala omogućuju praktično podešavanje tijekom rasta i razvoja djeteta. Univerzalni nosač na brzo otpuštanje omogućuje vrlo brzu montažu/demontažu i kompatibilan je s većinom okvira za bicikle (okrugli okviri promjera 27,2 – 40 mm i ovalni okviri do 55 mm). Adapter omogućuje korištenje sjedalice Thule RideAlong na biciklima s nisko postavljenim sjedalima

Sigurnosna kopča sa zaštitom od otkopčavanja djeteta i velikim gumbima za brzo osigurava dijete u sjedalici. Odvojiva, vodoodbojna obloga u dvije boje može se strojno prati i koristiti na obje strane. Ugrađeni reflektor i mjesto za priključivanje sigurnosnog svjetla pružaju dodatnu vidljivost. Zaključava se sustavom jednog ključa Thule One-Key (uključena brava).

Dizajnirano i testirano za djecu od 9 mjeseci* do 6 godina, težine do 48,5 lbs/22 kg. Zadovoljava međunarodne sigurnosne norme. Garancija je 5 godina.

Više informacija na www.thule.com i www.biolab.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije