Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U utorak, 21. srpnja NOVI AUTOSTYLE

Sve o novoj Astri, Opelovu najvažnijem ovogodišnjem novitetu

autostyle
Foto: VL
17.07.2015.
u 15:56

Uz zdravstveni turizam koji u mnogim hrvatskim gradovima već sasvim dobro ide, u posljednje se vrijeme sramežljivo otvara i servisni turizam. Sve je više turista – kako domaćih, tako i stranih – koji boravak na našoj obali iskoriste i za servisiranje automobila kojim su se dovezli.

Poduzetniji serviseri prilagodili su im ponudu i zadovoljno trljaju ruke – njihovi su servisi i tijekom ljetnih mjeseci puni, a zadovoljni se vozači/turisti planiraju vratiti i iduće godine.

Na domaćim je vozačima stoga da se prije polaska na put informiraju o cijeni servisa u mjestu u kojem će ljetovati, ali i o stavkama koje ta cijena “pokriva”.

Da ne bi bilo nesporazuma - računajte da su na tu ideju došli i mnogi drugi vozači, pa prije godišnjeg odmora rezervirajte svoj termin u odabranom servisu.

Orijentacijski, u novom broju magazina AutoStyle – koji će u utorak, 21. srpnja, za samo pet kuna na kioscima biti ponuđen uz Večernji list – donosimo pregled cijena redovnog servisa za tri najprodavanija modela automobila u Hrvatskoj. Istražili smo koliko servis valja platiti u Zagrebu, a koliko stoji u Rovinju, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku. Razlika u cijeni može biti i do 600 kuna, pa se svakako isplati provjeriti što obuhvaća i koliko stoji ta usluga u ovlaštenom servisu najbližem mjestu u kojem planirate provesti godišnji odmor.

Novi broj magazina AutoStyle također donosi sve o novoj Astri, Opelovu najvažnijem ovogodišnjem novitetu, ali i o novom Renault Talismanu, Opel Karlu, Škodi Superb, Volvu XC90...

Testu smo podvrgnuli novu Mazdu CX-3, a isprobali smo i Fiatov crossover 500X. O ostalim novitetima, najmu vozila, pakiranju, stopiranju, navigacijskim uređajima, skrivenim lokacijama idealnim za opušteni odmor, ali i brojnim drugim temama čitajte u utorak u novom broju magazina AutoStyle.

Ne propustite na svim kioscima u utorak 21. 7. novi broj magazina Autostyle za samo 5 kuna u paketu s Večernjim listom.

Foto: VLm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije