Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROIZVODNJA 2017.

SUV Monza mogao bi biti novi vrh ponude Opela

Opel Monza
Opel
10.03.2014.
u 22:02

Osnovna cijena auta trebala bi biti 26 tisuća eura, nešto više od Insignije

Opel radi na novom SUV-u koji će činiti vrh njihove ponude, prenosi Carscoops. Interni naziv auta je Monza, poput koncepta predstavljenog na prošlogodišnjem auto-salonu u Frankfurtu (na fotografiji), te trovratne verzije Senatora iz sedamdesetih, a proizvodnja bi trebala početi 2017. godine.

Osnovna cijena auta trebala bi biti 26 tisuća eura, nešto više od Insignije. SUV navodno ima neke dizajnerske detalje viđene na konceptu, poput slično oblikovanih prednjih svjetala i usisnika zraka. Trebao bi biti dug nešto manje od 5 metara, platformu će dijeliti s neimenovanim Buickovim modelom, a dizelski i benzinski motori doći će iz Insignije.

>> Astra 1,6 CDTI troši samo 3,7 litara dizela

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Lizard king
Lizard king
09:59 11.03.2014.

Auto je mrak, ali nadam se da ce i kvaliteta mehanike, pouzdanost i trajnost biti na razini dizajna...iako sumnjam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije