Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi video servis

Stiže li Netflixu opasna konkurencija?

televizija
Foto: pexels.com
15.02.2019.
u 10:38

Priča se da su u projekt uključene i zvijezde poput Oprah Winfrey, Reese Witherspoon i Stevena Spliberga, a realizacija se očekuje u bližoj budućnosti

Već se izvjesno vrijeme priča o novome pothvatu tehnološkog diva za koji se pretpostavlja da će biti video usluga u koju je do sada, prema glasinama, uložena milijarda dolara. Priča se da su u projekt uključene i zvijezde poput Oprah Winfrey, Reese Witherspoon i Stevena Spliberga. Prema navodima cnet-a usluga će uključivati ​​izvorni sadržaj koji je Apple kreirao i ponudit će pretplatu, slično kao Amazon Prime Model ili Netflix.

Apple uslugu planira pokrenuti u SAD-u, nakon čega slijedi ekspanzija u više od 100 zemalja, a svi detalji očekuju se 25. ožujka tijekom konferencije u Cupertinu u Kaliforniji.

Osim o video uslugama spekulira se i o 'news servisu' koji bi u kombinaciji s video uslugom i Apple Music-om korisnicima pružio jedinstveno čvorište online zabave.Tvrtkin CEO Tim Cook u posljednjih je nekoliko mjeseci sve više govori o novim uslugama pa se realizacija očekuje u bližoj budućnosti.


 

Jasno je da će se Appleova usluga s premijskim videom vrijednim milijardu dolara natjecati s tvrtkama poput Netflixa, Amazona Primea, Hulua i drugih, ali će istovremeno biti ekonomski trik za veću prodaju iPhona i drugih gadgeta. Jedan od najpopularnijih mobitela na svijetu još uvijek čini više od polovice prodaje i presudan je za Appleov marš da postane prva američka tvrtka vrijedna 1 trilijun dolara.

>> Pogledajte video: Pogledajte kako izgleda FlexPai, mobitel sa savitljivim zaslonom


 
Ključne riječi

Komentara 1

MI
mistery
16:15 10.11.2021.

nope

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije