Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redizajn Toyote

Stigao osvježeni Yaris, hibrid na akciji već za 109.900 kuna

Toyota Yaris
Foto: Toyota
02.06.2017.
u 11:00

Ponudu motora čine poznati benzinac od 69 KS, dizelaš s 90 KS, hibrid sa 100 konja te potpuno novi 1,5-litreni benzinac sa 111 KS i 136 Nm

Gradska Toyota, model Yaris, u osvježenom je izdanju stigao na hrvatske ceste. U benzinskoj izvedbi stoji od 83.900 kuna. Aktualna je i posebna ponuda uz Toyota hibridne poticaje, pa hibridni Yaris košta od 109.900 kuna.

Redizajn je Yarisu podario novu prednju masku, nove branike i svjetla, bolju opremu i novi 1,5 VVT-iE benzinski motor s 111 KS i 136 Nm okretnog momenta, što je izdašna snaga za tako mali automobil. U ponudi je ostao 1,0 VVT-i od 69 konjskih snaga, kao i 1,4 D-4D od 90 KS te 1,5 hibrid sa 100 konja. Mjenjači se nisu mijenjali. Multidrive S može se naručiti i uz novi 1,5 VVT-iE motor, koji inače stiže sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem. Poboljšanja su vidljiva i u vožnji. Bolji je osjećaj na upravljaču, a bolje su podešeni i amortizeri. Na hibridu je dorađena i izolacija.

Toyota Yaris
1/8

Unutrašnjost je također doživjela manje promjene. Materijali su bolji nego u prethodniku, a instrumentna je ploča dobila nove mjerače s 4,2-inčnim TFT ekranom u boji u sredini.

Obnovljeni Yaris opremljenošću se svrstava među raskošnije gradske modele. Toyota Safety Sense opcijski se nudi na svim paketima opreme. Safety paket koji obuhvaća zračne zavjese za prvi i drugi red sjedala, te zračni jastuk koljena vozača sada postaje dio standardne opreme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije