Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MODELI

Škoda planira predstaviti sportski SUV i Octaviju CC

Škoda
Škoda
29.12.2013.
u 15:22

Prije ovih modela Škoda će prvo predstaviti novu generaciju Fabije

Škoda planira proširiti svoju ponudu sportskim SUV-om te Octavijom u stilu četverovratnog coupea (CC), piše Autocar. Nije poznato puno detalja o novim modelima, no šef češke tvrtke Winfried Vahland potvrdio je da su oba modela u razvoju.

Govoreći o budućem SUV-u, glavni dizajner Josef Kaban dao je naslutiti da dizajn neće biti premonden jer je riječ o skupljem autu koji će kupci voziti duže vrijeme, pa mora izgledati dobro i nekoliko godina nakon predstavljanja.

Prije ovih modela Škoda će prvo predstaviti novu generaciju Fabije. Prema Vahlandu, Fabia će najvjerojatnije ugledati svjetlo dana na auto-salonu u Parizu idućeg listopada, a 2015. trebala bi biti puštena u prodaju. Vahland je rekao da će nova Fabia biti niža i emocionalnog izgleda kako bi privukla mlađe kupce, a bit će i prvi gradski auto VW Grupe koji će koristiti platformu NVQ za male aute.

>> Rapid Spaceback - Golf je dobio jeftiniju konkurenciju

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
20:47 29.12.2013.

hmmm...skoda napravila sportski suv (sport utility vehicle)...je li moguce uopce da suv ne bude sportski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije