Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENE U PRTLJAŽNIKU

Skandal - Berlusconi i vezane žene u reklami za Ford

Ivana Lisjak
Foto: Vjeran Žganec - Rogulja
1/2
25.03.2013.
u 17:29

Jedna od prikazanih djevojaka čuvena je Ruby koja je navodno kao maloljetnica imala aferu s tadašnjim premijerom

Američki Ford uputio je ispriku zbog oglasa u kojem prikazuje bivšeg talijanskog premijera Berlusconija u automobilu s tri vezane žene. Reklamu za Fordov figo za indijsko tržište kreirala je kompanija JWT, a slogan je glasio "Ostavite svoje brige otraga". Aluzija na Berlusconijeve seksualne afere i više je nego jasna, a jedna od prikazanih djevojaka čuvena je Ruby koja je navodno kao maloljetnica imala aferu s tadašnjim premijerom.

Na druga dva plakata nalaze se Paris Hilton sa zavezanim sestrama Kardashian te Michael Schumacher s tri "oteta" vozača Formule 1.

>> Prekinut proces Ruby: Berlusconi ide u bolnicu umjesto u sudnicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije