Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKUŠALI SMO

Samsung X620 - jeftin luksuz

link_samsung_tx.jpg
import
13.02.2006.
u 19:00
Samsung SGH-X620
TipSamsung SGH-X620
VrstaMobilni telefon
ProizvođačSamsung, www.samsung.com
UstupioEuropatrade-Mobile, www.et-mobile.net
Cijena1150 kuna (s PDV-om)
DobroCijena, dizajn, kvaliteta izrade
LošeNišta osobito
DojamVrijedi više nego što stoji

O mobitelima se najčešće piše kad ponude neku tehnološku novotariju. No većinu kupaca daleko više zanimaju telefoni koji nude provjerene, zrele tehnologije, bez "bijesnih" mogućnosti. Najveći broj modela (i najveća očekivanja proizvođača) pripada donjoj srednjoj klasi, a najveći kompliment koji možete dati takvom modelu jest da djeluje skuplje nego što jest.

Upravo je takav slučaj sa Samsungom X620, koji djeluje tako luksuzno kao da je riječ o znatno skupljem modelu. I to ne samo na prvi pogled: X620 imponira kvalitetom izrade i sjajnim finišem (s prednje strane; sa stražnje nije tako dojmljiv). Dojam luksuza kvare samo karakteristično dalekoistočne, kričave boje, pozadine i melodije - no to je nedostatak koji je vrlo lako ukloniti.

X620 je pokazao dobre karakteristike kod svih osobina koje cijene kupci kojima mobilni telefon služi ponajprije kao - telefon: vrlo dobar prijam, dobru kvalitetu zvuka, izdržljivu bateriju, kvalitetnu tipkovnicu koju kvari tek premala središnja navigacijska tipka.

Glavni trik za sniženje cijene jest manja razlučivost zaslona, što uopće ne uzimamo za zlo, jer zaslon je dovoljno velik (1,6 inča) i dovoljno jasan da se dobro vidi, a to što zbog manje razlučivosti prikazuje velika slova dopast će se svima čiji je vid lošiji od savršenog.

Samsung X620 nudi i VGA fotoaparat, speakerphone, diktafon, organizator, alarme te UKV radio i stereoslušalice. Ništa spektakularno, ali s obzirom na cijenu - više nego solidno.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije