Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Richard Hammond sletio u Rimčevom autu. Rimac: Želimo mu brz oporavak

Richard Hammond
Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Twitter
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.06.2017.
u 18:44

Nesreća se dogodila tijekom utrke u St. Gallenu u Švicarskoj

Bivši voditelj televizijskog showa Top Gear Richard Hammond prebačen je danas u bolnicu nakon teške prometne nesreće u Švicarskoj, prenose britanski mediji. Hammond je sletio s ceste u blizini  St. Gallena u hrvatskom automobilu Rimac Concept One vrijednom milijun eura. Vozilo je izgorjelo. Hammond je snimao novi Amazon show The Grand Tour. Uspio se izvući iz zapaljenog vozila s prijelomom koljena i "pri svijesti je i razgovara", prenosi Daily Mail.

Hammond (47) vozio je automobil kada je izgubio kontrolu i sletio s ceste, a auto je izgorio.

Hammondov kolega Jeremy Clarkson rekao je da je to bila najveća i najstrašnija nesreća koju je ikad vidio, ali da se čini da je Hammond nekim čudom uglavnom ok.

Na Facebooku se oglasio i sam Mate Rimac.

- Richard je dobro. Želimo mu brz oporavak - objavio je.

Emisiju The Grand Tour snima bivša ekipa slavne automobilske emisije Top Gear.

Komentara 51

TA
tapetar
20:35 10.06.2017.

Uz ovoliko strucnjaka u komentarima covjek bi reko da smo svjetska sila u auto industriji.

DH
dh41400
04:22 11.06.2017.

Pročitajte malo youtube komentare - 99% ljudi tvrdi da je deeebelo prebrzo uletio u zavoj, te počeo paničariti sa volanom. Čak se čini da uopće nije niti kočio prije prvog zavoja, jer nije bilo stop svjetala. Ta ekipa je u svojoj karijeri razbila automobila u protuvrijednosti RH BDP-a, a za Hammonda imaju čak i poseban naziv: "Hammster with 9 lives" zbog učestalih prometnih nesreća. Taj auto su na Grobniku vozili profesionalni vozači utrka i nisu mu našli nikakve zamjerke, ali zato ovaj panj sjedne za volan i odmah u prvi jarak sa ovakvom zvijeri od auta. S obzirom da ovaj auto ne proizvodi buku poput klasičnog auta, te ubrzava do 200km/h za 6sek, nije niti čudo da se Hammster slupao.

IL
ilijan
19:14 10.06.2017.

Jbt. koji cinizam. Valjda je sletio u svome auto a proizvođač Rimac koncept. Kao da je Gospodin Rimac kriv što idiot sa preko 200 km na sat ulijeće u metvu krivinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije