Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fiat

Panda 4X4 prolazi tamo gdje drugi staju

fiat panda (1)
Foto: Fiat
1/6
22.10.2013.
u 10:00

Fiat Panda 4x4 ima stalni pogon na sva četiri kotača kojeg nadzire elektronika te kombinira ESP sustav s elektronskom blokadom diferencijala

Mali off-road junak, koji je desetljećima u voznim parkovima šumara, geodeta, vojske i svih onih koji se moraju probiti na uzak i nepristupačan teren, u Hrvatsku je stigao u novoj, trećoj generaciji. Fiat Panda 4x4 ima stalni pogon na sva četiri kotača kojeg nadzire elektronika te kombinira ESP sustav s elektronskom blokadom diferencijala. U gradu se na prednje kotače prenosi 98 posto momenta, ali u slučaju snijega, leda ili blata elektronski nadzirana sklopka postepeno uključuje pogon stražnjih kotača i nadzire svaki kotač posebno.

Izvana je Panda 4x4 prepoznatljiva po povišenom podvozju, branicima, aluminijskim dodacima te zaštitama na pragovima i blatobranima. U Hrvatskoj je dostupna isključivo uz dizelski motor 1,3 JTD sa 75 KS. Košta 118.213 kuna, što je zahvaljujući niskom ispustu C02 čak 11.777 kn manje od cijene prema starim trošarinama.

>> Gdje zapne dizajn, pomažu praktičnost i prostranost

>> Veliki test jednovolumena s kragujevačkom adresom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije