Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO U HRVATSKOJ

Obiteljski Grand Santa Fe pojačao ponudu Hyundaija

Hyundai Grand Santa Fe
Foto: Hyundai
1/5
27.02.2014.
u 09:00

Veliki obiteljski automobil izabrati se može sa šest ili sedam prilagodljivih i kliznih sjedala

Hyundai je svoju gamu na našem tržištu pojačao modelom Grand Santa Fe.

Produžena verzija Santa Fea u luksuznom interijeru nudi napredna rješenja. Sjedala su prilagodljiva u različitim kombinacijama, a dodatnu udobnost osigurava potpora za kralješnicu i naslon za glavu u četiri položaja. Međuosovinski razmak od 280 cm najduži je u klasi. Prtljažnik prima čak 634 l.

Na izbor su verzije sa šest ili sedam sjedala. U verziji sa šest sjedala u drugom redu sjedala su klizna i odvojena.

Grand Santa Fe dolazi s učinkovitim 2,2-litrenim ‘R’ VGT dizel motorom od 197 KS. Donosi bogatu sigurnosnu opremu, a na dugom popisu serijskih i opcijskih elemenata je sedam zračnih jastuka, ABS, ESP, sustav kontrole proklizavanja, sustav pomoći pri kretanju uzbrdo i pri kočenju na nizbrdici, pojačivač sile kočenja.

Grand Santa Fe dostupan je sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem i najvišim paketom opreme iThink. U bogatoj standardnoj opremi dolaze adaptivna Xenon svjetla, LED stražnja svjetla, prednja ventilirajuća sjedala, el. otvaranje prtljažnog prostora, stražnji grijači sjedala, grijanje kola upravljača, aluminijski rezervni kotač standardnih dimenzija... Grand Santa Fe stoji od 399.990 kn.

Foto: Hyundai

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije