Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemojte se iznenaditi

Novi udar za vozače, stižu veće cijene autoosiguranja. Otkrivamo detalje!

Slaven Branislav Babic/PIXSELL
25.03.2022.
u 13:20

Porast prosječne AO police pod utjecajem je povećane realizacije osiguravatelja u EU, 1179,87 kn iznos je prosječne AO police koja je prije liberalizacije iznosila 1521,05 kn

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Marko
Marko
13:46 25.03.2022.

Ne mogu oni poskupljivati koliko mi možemo lažirati nesreće..

DU
Deleted user
13:58 25.03.2022.

To je radi svjetske nestasice brašna?!

ST
sttipe
15:21 25.03.2022.

Možda bi osiguranje, imalo nekog smisla, kad bi te za štetu, isplaćivalo vlastito osiguranje, a onda isto, štetu potraživalo od krivčevog osiguranja!!! Ovako, je autoosiguranje obična svirepa pljačka!! Oštećeni svakim danom dobiju sve manji postotak štete (veću štetu pretrpe od osiguranja nego od krivca)!! Triba ukinit obavezu autoosiguranja!! Jer ne obešteti oštećenog nego mu isplati manji (njima nesporni) dio, (trećinu, po rječima upućenog odvjetnika), a onda oštećeni triba sudom istjeravat ostatak!!Žive od Oštećenika koji Sud smatraju sporim, gnjavažom, ili pristranim. Kad Sud mora biti "u igri", autoosiguranje je višak!! Potpuno nepotrebno... Većina ljudi bi puno bolje prošla s kreditom za popravak nečijeg auta, AKO dođe do problema, nego plaćajući cili život nezasitne mastodonte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?