Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dostavna vozila

Novi Renault Express s dizelašem za 125.125 kuna

02.04.2021.
u 12:00

Renault je predstavio svoje nove perjanice u gospodarskom programu – novi Trafic, posve novi Express Van i novi Renault Kangoo Van

Renault je predstavio svoje nove perjanice u gospodarskom programu – novi Trafic, posve novi Express Van i novi Renault Kangoo Van. Novi Kangoo Van donosi inovaciju ‘Open Sesame by Renault’, odnosno najšire bočno otvaranje vrata na tržištu koje se postiglo karoserijom bez B stupa na suvozačkoj strani te unaprijeđenu električnu E-Tech Electric izvedbu s novom baterijom kapaciteta 44 kWh koja nudi 265 km dometa. Novi Kangoo Van na tržište stiže 2022. godine, kao i novopredstavljeni dostavni Trafic. No, mali dostavni furgon Express Van u prodaju dolazi već u travnju i to po cijeni od 125.125 kuna (100.100 kn bez PDV-a) za izvedbu s dizelskim 1,5 dCi motorom sa 75 KS i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, dok je cijena za verziju dCi 95 KS 130.750 kuna. U Hrvatskoj neće biti dostupna benzinska verzija.

Renault se hvali da novi Express Van ima najbolje dimenzije u klasi: 191 cm korisne tovarne duljine (uz punu pregradu) u vozilu duljine 439 cm te klizna bočna vrata s otvorom širine 71,6 cm. Najveća nosivost iznosi 650 kg za dizelsku inačicu, što ga čini praktičnijim no ikad. Express Van ima i rekordan kapacitet prostora za odlaganje u prednjem dijelu (gotovo 48 litara) i najveći utovarni kapacitet od 3,7 m³. Stražnja vrata se otvaraju u omjeru 2:3 – 1:3 za širi pristup. Novi Express Van krase okomit odbojnik, visoka prednja maska, profilirani poklopac motora i fluidne linije zbog kojih djeluje snažno. Tu su, dakako, i prepoznatljiva LED svjetla u obliku slova C. Unutrašnjost krasi vodoravna armaturna ploča čistih linija koja naglašava prostranost vozila.

Putnički Trafic, pak, nudi se u izvedbama Combi, za prijevoz više putnika, ili SpaceClass, za prijevoz VIP klijenata, Bit će dostupni od lipnja 2021. Unutrašnjost je potpuno obnovljena. Ima najviše prostora za glave u klasi – čak 93,5 cm. Zahvaljujući boljoj organizaciji pretinaca za odlaganje optimiziran je obujam pretinaca od 86 l. Combi Traffic i SpaceClass dostupni su u dvije duljine (508 i 548 cm) i mogu prevesti do devet osoba, uz 1,8 m3 teretnog prostora. Opremljeni su s više tehnologije, novim 8” dodirnim zaslonom i bežičnim punjačem pametnog telefona. Povezivost je podignuta na višu razinu najnovijim multimedijskim i navigacijskim sustavom Renault Easy Link (kompatibilnim sa sustavima Android Auto i Apple CarPlay). Početni motor je dizelski Blue dCi 110 sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, dok snažniji Blue dCi 150 KS stiže sa 6-stupanjskim ručnim ili 6-stupanjskim automatskim mjenjačem EDC.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije