Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Novi Porsche 911 Cabriolet brže se razodijeva

Porsche 911 Cabriolet
Foto: Porsche
1/8
17.01.2019.
u 09:00

Otvorena verzija ikone sportskih vozila koja će se ove godine početi prodavati posjeduje sve inovacije Coupéa

Šest tjedana nakon debitantskog nastupa Coupéa, Porsche je predstavio 911 Cabriolet. Otvorena Jedanaestica time nastavlja desetljećima dugu tradiciju.

Porsche je u rujnu 1981. godine na salonu u Frankfurtu predstavio prototip prvog 911 Cabrioleta. Od tada je otvorena varijanta Jedanaestice, koja se od 1982. godine isporučuje, zauzela čvrsto mjesto u modelskom programu. Otvorena verzija ikone sportskih vozila koja će se ove godine početi prodavati posjeduje sve inovacije Coupéa.

Porsche 911 Cabriolet
1/8

Među specifične napredne značajke za Cabriolet spada nova hidraulika pomoću koje će se poklopac podizati i spuštati brže nego dosad. Poklopac će se moći podizati i spuštati do brzine od 50 km/h. Potpuno automatski tekstilni poklopac ima integrirano stražnje staklo.

Pogledajte video o prometnim kaznama - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
20:29 17.01.2019.

Legenda. Vrh njemačke tehnologije. Doživljaj vožnje neopisiv. Skup. Ali nakon trideset godina vrijedi duplo, ako ga održavaš. Banka.

AI
airbender
10:23 17.01.2019.

i ne razodijeva brze samo sebe, jucer sam vozio ovakav po Slavonskoj aveniji, na svakom semaforu žene same ulaze u auto, na kraju sam morao zakljucavat se, jer stanu samo tri na suvozačevo sjedalo... ubrzanje isto idealno, od 0 do p**ke za 2,5 sekundi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije