Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo u hrvatskoj

Novi Outback za znalce po cijeni od 325.000 kuna

Subaru
Foto: Subaru
13.02.2015.
u 12:00

U ponudi su dva motora, štedljivi 2-litreni bokser dizelaš sa 150 konjskih snaga i 2,5-litreni bokser benzinac sa 175 konja

Subaru je za prave znalce, u to nema sumnje, jer prosječni kupac će prije Outbacka kupiti Audi Allroad. Cijene su slične, a u nas Subaru ima slabiji imidž. Nepotrebno, jer znalci znaju da se radi o premiumu dokazanom na terenu i autosportu.

Outback pete generacije u ožujku stiže u Hrvatsku. Izmjene u odnosu na dosadašnji model nisu velike, više je to redizajn nego potpuno novi model. Ali, to se uklapa u konzervativnost Subarua, kojem je bitnija sposobnost na cesti i posebice terenu nego šminka. Outback se prije svega odlikuje stalnim simetričnim 4x4 pogonom i bokser motorima koje Subaru još jedini, uz Porsche, ugrađuje u automobile. Outback još od 1994. godine predvodi SUV/karavansku klasu automobila koja ima sve više predstavnika.

Dakako, japanski inženjeri Outback su dotjerali u svakom pogledu, pa 2-litreni bokser dizelaš sa 150 KS sada troši još manje goriva. Početna mu je cijena 325.000 kuna.

>> Novi Subaru WRX STi za 458.890 kuna

>> Kolekciju 2015. otvaraju novi Passat, Corsa 
i TT Coupe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije