Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasili se iz tvrtke

Nestašica proizvoda dvije poznate marke u dm-u: Neki proizvodi ne mogu se naći ni pod povećalom

Zagreb: Sniženja u trgovačkom centru City Center one West
Marko Lukunic/PIXSELL
20.10.2023.
u 08:57

Navodno se se dm i dobavljači nisu mogli dogovoriti oko nabavnih cijena, kao što je slučaj i s Podravkinim proizvodima u Kauflandu

Na policama dm-a već dulje nema proizvoda marke Garnier i L'Oreal – šampona, dezodoransa, after shavea, boja za kosu... Na tu činjenicu upozorava sve više Večernjakovih čitatelja. Nađu se tek neke vrste boja za kosu, dok se, primjerice, Garnier mineral roll-on dezodoransi ne mogu naći ni povećalom. Neki od potrošača pomislili su kako je općenita nestašica Garniera i L'Oreala u Hrvatskoj, no pokazalo se da neke druge trgovine očito ne oskudijevaju u proizvodima tih marki. Nagađa se, kao što je slučaj s Podravkinim proizvodima u Kauflandu, da se dm i dobavljači nisu mogli dogovoriti oko nabavnih cijena.

Maja Bogdanović, menadžerica asortimana u dm-u, kaže kako neki proizvodi u dm-u trenutačno nisu dostupni u svim prodavaonicama.

– Radimo na tome da kupcima osiguramo dostupnost svih proizvoda koji su dio redovnog asortimana dm-a. Naravno, kupcima su uvijek dostupne alternative jer dm nudi više od 17.000 proizvoda među kojima naši kupci mogu pronaći sve što im je potrebno – kazala je Bogdanović.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Koji najdulje gori? Testirali smo lampaše

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije