Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MERCEDESOV NOVITET

Kompaktni crossover GLA stiže nam tijekom travnja

mercedes gla (1)
Daimler
09.12.2013.
u 15:00

Peti SUV model u Mercedesovoj gami kod nas će koštati od 33.713 eura

Peti SUV model u gami te prvi kompaktni crossover s Mercedesovom značkom, atraktivni GLA, počeo se prodavati na europskom tržištu. U Hrvatskoj ga možemo očekivati tijekom travnja, po cijeni od 33.713 eura.

GLA je prvi SUV koji će biti dostupan i s novom generacijom 4matic pogona na sva četiri kotača s varijabilnim momentom. Progresivnog dizajna, GLA će ponuditi tri linije opreme: Style, Urban i AMG Line. Uz pakete Night i Exclusive te mnoštvo dodatne opreme, GLA nudi širok prostor za individualizaciju.

Standardne značajke sigurnosti za ovaj SUV uključuju otkrivanje pospanosti vozača te prevenciju od sudara s funkcijom kočenja. Sustav je u stanju provoditi autonomno kočenje pri brzinama sve do 200 km/h, čime se smanjuje mogućnost sudara sa sporijim ili zaustavljenim vozilom.

Motorna ponuda obuhvaća benzinske agregate od 156 i 211 konjskih snaga, te dizelaše od 136 i 170 konja. Slabija dizelska izvedba košta od 34.738 eura, odnosno od 40.539 eura sa 4matic pogonom na sva četiri kotača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije