Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Koja je najbolja guma za auto ili motocikl, ali i vozača? Otkrit će vam prodajni savjetnik u Tokiću!

Tokić gume
Foto: Tokić
1/5
19.03.2024.
u 15:12

Koju gumu odabrati, u okviru budžeta i dimenzija? To najviše ovisi o načinu na koji vozite, s kakvim vozilom i po kakvoj podlozi. Čak i ako imate sve te informacije, najbolju gumu nije jednostavno izabrati. Uz široku ponudu i raspon cijena, gume dolaze uz različite indekse nosivosti i brzine, a tu su i alternativne opcije cjelogodišnjih i guma za sve terene, ili guma iz Kine.

Iskustvom savjetnika do uštede

Velike testove guma ponekad je teško iskoristiti. Ovisno o dimenziji i specifikaciji, pa i godištu, testovi znaju otkrivati različite rezultate i pobjednike za istu gumu. Zato Tokić kao vodeći distributer autodijelova, s najgušćom mrežom poslovnica, prodaji guma pristupa vrlo pažljivo. Nudeći provjerene gume za sve vrste vozila i vozača, uz asistenciju iskusnih prodajnih savjetnika koji kupcu stoje na raspolaganju.

Foto: Tokić

Preko 20 različitih brendova

Za svaki auto postoji nekoliko optimalnih vrsta guma, ali za vozača postoji samo jedan najbolji izbor. Zato će vas prodajni savjetnik u Tokiću provesti kroz široku ponudu najboljih opcija i alternativa. U ponudi od preko 20 brendova, nalaze se Continental, Nexen, Falken, Vredestein, Uniroyal, Nordex i drugi. Lako ćete pronaći jeftinije opcije, premium ljetne gume, cjelogodišnje ili gume za sve terene koje su baš za vas. Pažljivim izborom dobavljača, Tokić nudi i kineske gume Prinx, koje kvalitetom stoje uz premium razred i zaslužuju preporuku.

Foto: Tokić

Bogata ponuda moto guma

Dostupnost guma možete provjeriti besplatnog telefona 0800 5775 i putem WhatApp kontakta 091 123 5775, a gusta mreža Tokić poslovnica vam je uvijek usput. Gume su dostupne i putem Tokić webshopa s besplatnom dostavom. Pored auto guma, dostupne su i ATV, poljoprivredne, dostavne i industrijske gume. Za početak moto sezone posebno je zanimljiva ponuda guma za motocikle i skutere, koja pokriva sve kategorije s brendovima Michelin, Pirelli, Mitas, Continental, Dunlop, Metzeler i Bridgesotine.

Foto: Tokić

Vaš digitalni suvozač za najbolju kupnju

Uz rekordno široku ponudu guma i asistenciju prodajnog savjetnika, u Tokić poslovnicama očekuje vas rekordan asortiman od preko 300.000 autodijelova. Posebne pogodnosti i cijene možete ostvariti ulaskom u Tokić program vrijednosti, koji je dostupan prijavom u svakoj poslovnici ili uz preuzetu Tokić aplikaciju. Uz poslovnice koje su uvijek usput i aplikaciju koja je vaš digitalni suvozač, s Tokićem uvijek putujete s pravim gumama i ispravnim vozilom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije