Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASOVNO OTPUŠTAJU RADNIKE

Jesu li događanja u Facebooku i Twitteru znak da je to kraj društvenih mreža kakve poznajemo?

14.11.2022.
u 16:58

Mark Zuckerberg i Elon Musk proteklog tjedna u potpunosti su dominirali javnim prostorom. I to ne po dobromu. Naime, prvi je otpustio 13 posto ljudi iz svoje kompanije, a drugi 50 posto. Inflacija i kriza krive su, tvrde, za poteze koje su povukli

Komentara 3

KO
koraknaprijed
17:30 14.11.2022.

Definitivno,ja sam to smece zatvorio prije 2 godine,prošla baba sa kolacima.

DU
Deleted user
10:27 18.11.2022.

Kome uopće više trebaju društvene mreže, čisto gubljenje vremena , ja sam sve to pozatvarao još prije 5 godina, SMS Chat SMS, Poziv i E mail i uvrh glave, tko me treba neka zove, a da bi se ja naslikavao na nekakvim društvenim mrežama, taman posla, to je za bolesne osobe bez ličnosti i karaktera .

Avatar Tombstone
Tombstone
17:28 14.11.2022.

Muska su "voditelji" napustili jer je od njih trazio da rade. I to da dodju na posao (koji su do tada radili od doma) I odrade zakonskih 40sati. Do sada su (po priznanju onih koji su ostali) radili najvise 20ak sati a prijavljivali do 60, I ubirali ogromne place za to. Sto je Muska najvise zaprepastilo uz broj laznih korisnika bio je I omjer do 10 na 1 izmedju managera I radnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?